CONCEPTONTWIKKELING

Onze SALES & DESIGN MANAGERS zijn uw eerste aanspreekpunt. Zij luisteren naar uw wensen en verwachtingen en vertalen die in een totaalconcept, rekening houdend met het vooropgesteld budget.
Ze beschikken over een jarenlange ervaring en worden bijgestaan door het eigen team van interieurarchitecten.

PLANNEN EN UITVOERINGSTEKENINGEN

Onze INTERIEURARCHITECTEN zijn betrokken bij de creatieve opstart van het project en zorgen verder voor de plannen en gedetailleerde uitvoeringstekeningen.
Desgewenst visualiseren ze het concept in moodboards, 3D tekeningen of fotorealistische renderings.

PROJECTBEGELEIDING

Onze PROJECTMANAGERS zijn het vaste aanspreekpunt bij de realisatie van het project. Ze zorgen voor de opvolging van elk onderdeel van het traject tot en met de ultieme eindfase: een tevreden klant.

PRODUCTIE

Onze MEUBELMAKERS gebruiken al hun vakmanschap en ervaring om onze kwalitatief hoogwaardige producten te realiseren. Bovendien worden alle interieurs in onze eigen ateliers opgebouwd en zorgvuldig afgewerkt.

PLAATSING

Onze PLAATSINGSDIENST rukt uit over heel België en de buurlanden. De combinatie van onze “full service” bestelwagens en deze gemotiveerde specialisten zorgt voor een efficiënt en optimaal resultaat.

UNIEKE VOORRAAD

Antiques & Design beschikt over een unieke voorraad (3500m²) aan antieke en oude meubelen, materialen en decoratieartikelen. Indien het project dit vereist, kunnen ze geïntegreerd worden tot een “one of a kind” sfeervol interieur.